VÍDEO ERC presenta el llibre «Joan Maragall a Olot», de Margarita Casacuberta

És el tercer volum de la col·lecció Històries d’Olot, que edita anualment el grup municipal

Margarida Casacuberta durant la presentació en línia.
Margarida Casacuberta durant la presentació en línia. | Youtube.
NacióGarrotxa
24 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:19h

ERC Olot va presentar la vetlla de la daiada de Sant Jordi el llibre Joan Maragall a Olot, una obra de Margarida Casacuberta que explica la relació de l’autor amb la ciutat i que transporta els lectors a l’Olot del segle XIX.

Aquesta publicació forma part de la col·lecció "Històries d’Olot", que es publica anualment, i a través de la qual ERC Olot vol donar a conèixer diversos aspectes de la història de la ciutat.  

La presentació la va conduir, a través d'una videoconferència, el regidor d’ERC Olot a l’Ajuntament, Josep Granados, que va mantenir una interessant conversa amb l’autora, Margarida Casacuberta.

Casacuberta va afirmar que la proposta, en un primer moment, li va semblar un “encàrrec”, però quan va començar a investigar, va quedar meravellada de la infinitat de qüestions que hi havia per abordar. A més, l’autora afirma que ha gaudit escrivint aquest llibre i que “és molt divertit veure quina visió tenia un home, de Barcelona, de la nostra ciutat, al segle XIX”.  

La presentació es va fer en directe a través del canal de Youtube d’ERC Olot a causa del confinament imposat per l'estat d'alarma, i com a prèvia d’un Sant Jordi que Esquerra Republicana ha celebrat amb l'etiqueta #SantJordiDesDeCasa, amb diverses presentacions de llibres en línia.