El Club Natació Olot organitza activitats diverses per als socis en confinament

Les instal·lacions romanen tancades des del passat 13 de març, per bé que s'ofereixen classes i entrenaments en línia

El passat dijous es va fer el primer entrenament virtual amb més de 40 esportistes de totes les seccions.
El passat dijous es va fer el primer entrenament virtual amb més de 40 esportistes de totes les seccions. | @CNOlot.
NacióGarrotxa
22 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:09h
Les instal·lacions del Club Natació Olot romanen tancades des del passat divendres 13 de març per causa de l'estat d'alarma decretat per l'estat espanyol, amb què com a mesura de precaució els socis i usuaris resten confinats a casa i s'han vist modificades les seves rutines esportives. El  Club, en la seva missió de promocionar l'esport i els hàbits de vida saludables, ha organitzat diferents estratègies i accions a distància dirigides a tots els socis, usuaris, abonats i seguidors. A continuació es desglossen les campanyes de  comunicació  que s'han engegat:

•    Campanya Clubs de Natació de Catalunya: en col·laboració amb l'AECNC (Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya) s'ha participat d'una campanya audiovisual que remarca la força de l'associacionisme i la importància dels clubs i entitats esportives per a la societat. Aquesta és d'àmbit territorial nacional i arriba a tota Catalunya.
•    Amunt CN Olot: des del Club s'ha promocionat la creació d'un vídeo corporatiu dedicat a  tots els seus socis i usuaris. Es remarca la importància que tenen per a l'entitat i com  gràcies a ells s'ha arribat tan lluny. També s'ha animat que la comparteixin per xarxes o missatgeria instantània.
•    Campanya socis i usuaris: s'ha iniciat una petita campanya a les xarxes socials del Club per animar a compartir missatges positius, amb imatges o vídeos, durant el confinament a casa. L'objectiu és motivar la comunicació entre els socis i usuaris i donar  ànims  en aquests moments més complicats per a tothom.

Les activitats també són importants durant aquest confinament i és que el Club ha organitzat des de les primeres setmanes diverses accions dirigides a socis i usuaris:

•    Classes dirigides online: dirigides per l'equip de fitness del Club, s'ofereixen diferents sessions entre setmana de Zumba, GAC (glutis, abdominals i cames), Pilates, tonificació i estiraments a les xarxes socials. Aquestes es fan en directe els dilluns,  dimecres  i divendres a través d'lnstagram i YouTube a les 11 h i a les 18 h (excepte el dimarts, que es fa una sessió a les 11 h). Estan dirigides a tots els socis i usuaris, però també hi poden accedir els seguidors a les xarxes socials encara que no formin part de l'entitat. (Duració sessions 1 hora aprox.)
•    Entrenaments amb Zoom: dirigides per l'equip de fitness del Club, s'ofereixen entrenaments, de caràcter voluntari, i realitzats conjuntament amb tots els esportistes de les seccions (natació, waterpolo, tennis, triatló, atletisme i futbol). Les edats varien des dels més petits fins als més grans de les categories absolutes. També hi participen els entrenadors i coordinadors de les seccions. (Duració sessions 1 hora aprox.)



 
Arxivat a