estat d'alarma

Es cancel·la la segona edició del Bas Mountain Festival per l'estat d'alarma

L'Ajuntament de la Vall d’en Bas, el GECA i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) han arribat a un acord per a fer efectiva la suspensió de l’esdeveniment aquest 2020

per NacióGarrotxa , Vall d'en Bas, 22 d'abril de 2020 a les 10:10 |
Can Trona havia d'acollir enguany, com al 2019, el Bas Mountain Festival. | @cantrona.
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de la Vall d’en Bas, el Grup Excursionista Cultural i Alpinista (GECA) de Sant Esteve d'en Bas i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) han arribat a un acord per a fer efectiva la suspensió de la segona edició del Bas Mountain Festival, que s'havia de celebrar el 2 de maig vinent a Can Trona.

La decisió s'ha pres sota la imposició de l'estat d'alarma arran de la pandèmia de la Covid-19 declarada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i que a l'estat espanyol es tradueix en un confinament que impedeix aquest tipus d'esdeveniments.


Tanmateix, les entitats concernides continuaran treballant per a poder oferir una nova edició del festival el maig de 2021, ja que l'objectiu és consolidar aquesta jornada amb l’esperit de la primera edició, que va ser tot un èxit tant per la qualitat dels ponents com pel valor dels coneixements que s’hi van compartir.


Ben aviat, doncs, el Bas Mountain Festival tornarà a estar en el calendari de tots els qui gaudeixen de la muntanya, l’excursionisme i els esports d’aventura. 

 

Participació