El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa reprèn la tasca docent en línia

Les inscripcions seran del 27 d’abril al 1r de maig i els alumnes nous hauran de fer una prova de nivell al portal Parla.cat

Les classes presencials de català ara es faran en línia.
Les classes presencials de català ara es faran en línia. | @CNLGirona.
NacióGarrotxa
22 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:36h
El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa reprèn la seva activitat formativa, que serà 100% en línia en aquest tercer trimestre del curs 2019/2020. Es podran fer tots els nivells, del Bàsic 1 al Suficiència 3, des de la plataforma Parla.cat.

Les inscripcions seran del 27 d’abril al 1r de maig, des d’aquesta mateixa plataforma. El primer dia, el 27, és per als alumnes que vulguin continuar del segon trimestre i, a partir del 28 d’abril, per a tothom qui vulgui estudiar català.

Els alumnes nous hauran de fer una prova de nivell en aquesta mateixa plataforma, i el pagament serà mitjançant el sistema PayPal.

Els cursos tindran una durada de dos mesos, del 7 de maig al 4 de juliol, i seran totalment en línia, amb un tutor virtual que anirà guiant els alumnes en l’aprenentatge.

Caldrà tenir un ordinador amb connexió a Internet per a poder fer aquesta formació, que, a partir del Bàsic 3, es podrà complementar fent un voluntariat per la llengua virtual.

Tota la informació la trobareu al web del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa o a l'adreça de correu-e olotgarrotxa@cpnl.cat.