L'Ajuntament de la Vall d'en Bas reparteix mascaretes als majors de 65 anys

Se suma, així, a iniciatives semblants ja portades a terme fa dies en municipis pròxims, com és el cas de les Preses

NacióGarrotxa
20 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:16h
Una persona mab una mascareta.
Una persona mab una mascareta. | EuropaPress.
Des d’aquest passat divendres i en el transcurs dels dies vinents, personal de l’Ajuntament de la Vall d'en Bas reparteix mascaretes a les persones del municipi que siguin majors de 65 anys, un col·lectiu que sembla especialment vulnerable al contagi de la Covid-19.

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas se suma, així, a iniciatives semblants ja portades a terme fa dies en municipis pròxims, com és el cas de les Preses, que ja va iniciar un repartiment de mascaretes entre la gent gran fa tres setmanes.

Aquest material arriba a la Vall d'en Bas després d’una comanda feta per l'Ajuntament fa uns dies i que ha estat vehiculada a través del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Comptant les d’ara i les que ja s’havien dispensat fa uns dies, es repartiran prop de 900 mascaretes a la Vall i és que, aquest material que ara s’està distribuint, se suma al que ja s’ha anat fent arribar aquests dies a comerços i altres col·lectius de risc consistent en bates, guants i pantalles de protecció.

La voluntat de l’Ajuntament es facilitar al màxim el compliment de les mesures de prevenció recomanades per les autoritats sanitàries, fer front a la pandèmia d'aquest coronavirus i protegir la salut dels habitants de la vall.