L'Ajuntament d'Olot fitxa la periodista Nerea Guisasola com a tècnica de comunicació

Aquesta professional gironina, que farà tasques de suport a l'àrea d'Alcaldia, ha treballat en mitjans com l'Agència Catalana de Notícies, Catalunya Ràdio, Televisió de Girona o el Diari de Girona

Instantània del ple telemàtic de l'Ajuntament d'Olot d'aquest dijous.
Instantània del ple telemàtic de l'Ajuntament d'Olot d'aquest dijous. | Foto: Xavier Borràs.
17 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:22h
El ple telemàtic de l'Ajuntament d'Olot d'aquest dijous va donar compte, per boca del batlle, Pep Berga, del decret d’alcaldia d'aquest passat 30 de març en el qual s’acorda nomenar Nerea Guisasola Saguer com a personal eventual per a ocupar el lloc de treball de confiança i assessorament especial de tècnica responsable de comunicació adscrita a l’Àrea d’Alcaldia, amb efectes des del 1r d’abril d'enguany. En aquesta àrea, doncs, el nou fitxatge treballarà colze amb colze amb la periodista Anna Diago, que és adscrita a l'àrea de comunicació des de fa gairebé cinc anys.

Nerea Guisasola (Girona, 1988) ha treballat com a periodista en diversos mitjans de comunicació, com l'Agència Catalana de Notícies, Catalunya Ràdio, Televisió de Girona o el Diari de Girona, i col·labora habitualment en la revista Culturae Magazine. És llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull.

El ple també va aprovar la compatibilitat de la tasca que ara fa Nerea Guisasola a l'Ajuntament d'Olot amb l’exercici de l’activitat de coordinadora de projectes i tècnica de comunicació i màrqueting a l’empresa Bassegoda Grup d’Olot, ja que aquesta activitat es realitza de forma parcial fora de la jornada de 35 h assignada al Consistori.



Aquesta proposta de compatibilitat va tenir el suport dels vots favorables de l'equip de govern (JxCat), l'abstenció d'ERC i PSC i el vot en contra de la CUP.
 
Arxivat a