Decreix fins a 30 el nombre de pacients amb Covid-19 a l'Hospital d'Olot

En els darrers tres dies només s'ha registrat una defunció, mentre s'han donat 66 altes, 19 professionals s'han reincorporat a la feina i es comença a fer proves de detecció a totes les residències geriàtriques

L'Hospital d'Olot per dins, en temps de coronavirus.
L'Hospital d'Olot per dins, en temps de coronavirus. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
17 d'abril del 2020
Actualitzat el 20 d'abril a les 8:09h

El decreixement del nombre de pacient ingressats a l'Hospital d'Olot amb la Covid-19 és una realitat, ja que en els darrers dies s'ha passat de més de 60 pacients hospitalitzats als 30 que la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa reportava aquest dijous.

Les dades més importants a hores d'ara són les que segueixen:

  • S'ha recuperat 6 professionals més, que després dels dies de confinament i haver-se repetit la prova, han donat negatiu de Covid-19. Per tant, fins a dia d'avui hi ha 19 professionals que s'han pogut reincorporar al seu lloc de treball.
  • Hi ha encara 58 professionals positius amb Covid-19, que romanen confinats al seu domicili.
  • Ahir de matí es va donar 9 altes per Covid-19, arribant a un total de 66 aquests dies.
  • A hores d’ara hi ha 30 pacients ingressats amb la Covid-19 a l’Hospital.
  • 1 èxitus dimecres a la tarda (15/04/2020), d'una persona gran i amb patologies prèvies, amb què ja són un total de 28 des de l'inici de la pandèmia.
D'altra banda, segons ha explicat a Ràdio Olot, el director de les àrees bàsiques d’Olot i Besalú, Josep Lluís Nicolau, s’han començat a fer testos als centres on s’havien detectat contagis –com és el cas de les residències Santa Maria del Tura i La Caritat, ambdues a Olot– i pròximament es faran a les residències que fins ara no n’han presentat. Nicolau ha assegurat que s’ha entrat en “una fase d’estabilitat”.

Arxivat a