La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot fa el salt a la formació en línia

El programa de Sessions de Formació per a Emprenedors s'adapta aquest mes d'abril a la imposició de l'estat d'alarma

NacióGarrotxa
15 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:05h
El programa de Sessions de Formació per a Emprenedors es farà tot en línia.
El programa de Sessions de Formació per a Emprenedors es farà tot en línia. | EP.
La situació actual provocada per la imposició de l'estat d'alarma arran de la pandèmia de Covid-19 obliga, a la gran majoria de persones, a romandre confinades a casa. Una situació del tot anormal però de la qual poden sortir molts aprenentatges.

A la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot els ha obligat a fer el salt a la formació en línia amb l’objectiu de poder continuar donant servei als usuaris. És per això que el programa de Sessions de Formació per a Emprenedors s’ha vist del tot alterat, amb canvis de data i d’horaris, però amb la voluntat de continuar endavant.

Durant el mes d’abril s'ofereixen tres sessions en línia: Com treure el màxim rendiment del teu mòbil (15 i 17 d’abril, de 10 h a 12 h), Et cal finançament per al teu negoci? (22 i 24 d’abril, de 10 h a 12 h) i Coaching financer (29 d’abril, de 10 h a 12 h).

Totes les sessions es fan a través de la plataforma Zoom, que darrerament ha solucionat els problemes de seguretat que afectaven els usuaris i que, des del passat 2 d’abril, es pot utilitzar amb totes les garanties, tal com indica l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

Les sessions previstes el mes de maig estan programades en format presencial tot i que l’actualitat serà la que marcarà tant el ritme com el format de les activitats.

Trobareu tota la informació, al dia, al web de la FES Olot.
Arxivat a