coronavirus

Continua el repartiment de mascaretes fins a migdia a través dels autobusos

Voluntaris de Protecció Civil les distribueixen tant a l'estació de la TEISA d'Olot com quan es puja en una altra parada només a les persones treballadores que s'hagin de desplaçar al centre de treball

per NacióGarrotxa , Olot, 15 d'abril de 2020 a les 08:28 |
Uns voluntaris liuren mascaretes als usuaris del transport públic d'Olot. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tal com va informar ahir NacióGarrotxa, tot seguint les indicacions que el Govern va fer públiques dilluns al migdia quant al repartiment a partir d'ahir d'1.740.000 mascaretes –proveïdes per l'estat per als treballadors que han d’agafar el transport públic per anar a treballar–, la distribució ha començat aquest dimarts a primera hora del matí en més d'un centenar de punts situats als espais i intercanviadors amb més afluència de passatgers als municipis de més de 30.000 habitants.
 

En el cas d’Olot, els voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja són els encarregats de distribuir les mascaretes. Des de dos quarts de set del matí i fins a migdia (12:00 h) a l’estació d’autobusos, avui es tornarà a lliurar una mascareta a les persones que hagin de fer servir el transport públic per anar a treballar, una vegada s'hagi validat el bitllet. 

Igualment, a les persones que agafin un autobús en qualssevol de les parades del trajecte se'ls lliura, també, una mascareta.


Les línies del transport públic d'Olot (TPO) i dels autobusos de la comarca funcionen amb l’itinerari i recorregut habitual i amb un 50% menys de freqüència i es manté, si més no durant aquesta setmana, la gratuïtat del servei. 

Participació