L'estació d'autobusos d'Olot centralitza el repartiment de mascaretes fins a migdia

Voluntaris de Protecció Civil les distribueixen només a les persones treballadores que s'hagin de desplaçar al seu centre de treball amb transport públic, que a la Garrotxa encara és gratuït

L'estació d'autobusos de la TEISA Olot.
L'estació d'autobusos de la TEISA Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
14 d'abril del 2020
Actualitzat a les 8:29h
Seguint les indicacions que el Govern va fer públiques ahir al migdia quant al repartiment a partir d'avui d'1.740.000 mascaretes –proveïdes per l'estat per als treballadors que han d’agafar el transport públic per anar a treballar–, la distribució ha començat aquest dimarts a primera hora del matí en més d'un centenar de punts situats als espais i intercanviadors amb més afluència de passatgers als municipis de més de 30.000 habitants.
 
En el cas d’Olot, els voluntaris de Protecció Civil seran els encarregats de distribuir les mascaretes. Des de dos quarts de set del matí i fins a migdia (12:00 h) a l’estació d’autobusos, lliuraran una mascareta a les persones que hagin de fer servir el transport públic per anar a treballar, una vegada s'hagi validat el bitllet. 

Les línies del transport públic d'Olot (TPO) i dels autobusos de la comarca funcionen amb l’itinerari i recorregut habitual i amb un 50% menys de freqüència i es manté, si més no durant aquesta setmana, la gratuïtat del servei.




Arxivat a