L’Ajuntament de les Preses telefona a la gent gran i els proveeix de mascaretes

Se'n reparteix a persones majors de 65 anys que viuen soles i, també, als treballadors dels comerços del municipi

Les mascaretes es distribueixen a la gent gran que viu sola i als comerços.
Les mascaretes es distribueixen a la gent gran que viu sola i als comerços. | @lespreses_cat.
NacióGarrotxa
08 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:03h
Des de l’Ajuntament de les Preses se segueixen les directrius que marca l’estat d’alarma i es continua oferint els serveis bàsics: s’atén per telèfon els ciutadans i es continuen realitzant totes les gestions de les diferents àrees del Consistori a través del teletreball.

L’Ajuntament ha posat a disposició diferents telèfons per a l'atenció a la gent gran o persones amb discapacitat que necessitin anar a cercar medicaments o productes de farmàcia, comprar aliments de primera necessitat o acompanyar-los al banc.

Aquests darrers dies el batlle, Pere Vila, ha telefonat a tots els veïns  que viuen sols per a saber si es trobaven bé o tenien alguna necessitat a resoldre. Des de fa dues setmanes s’ha repartit més de dues-centes mascaretes amb les indicacions d’utilització i higiene a totes les persones grans que viuen soles, que  en el cas del municipi de les Preses són més de setanta.

En aquests moments s’estan repartint mascaretes a tota la gent gran, de seixanta-cinc anys en amunt, a cada domicili. També, s’ha repartit mascaretes a les persones dels diferents comerços del poble.

L’Ajuntament continua fent reunions telemàtiques amb l’equip de govern i els tècnics municipals per al treball del dia a dia.



Arxivat a