La Unió Esportiva Olot cancel·la la segona edició del Torneig dels Volcans

La primera edició es va disputar el cap de setmana del 8 i el 9 de juny de 2019 amb el Barça (benjamins) i el Palamós CF (alevins) com a guanyadors

Els benjamins del Barça van guanyar la primera edició del Torneig dels Volcans.
Els benjamins del Barça van guanyar la primera edició del Torneig dels Volcans. | @FCBmasia.
NacióGarrotxa
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:06h
Tenint en compte la situació d’estat d’alarma decretada i la incertesa dels mesos vinent arran del confinament i la imposició de l'estat d'alarma per a evitar la propagació de la Covid-19, des de la Fundació de la Unió Esportiva Olot UEs’ha decidit suspendre el Torneig dels Volcans.

Aquesta cita de futbol formatiu s’havia de celebrar a final de temporada, com ja es va fer l'any passat. De fet, l'esdeveniment, en la seva primera edició, va ser un èxit absolut a nivell logístic, futbolístic i de participació a les instal·lacions del Morrot.

La primera edició ess va disputar el cap de setmana del 8 i el 9 de juny de 2019 amb el Barça (benjamins) i el Palamós CF (alevins) com a guanyadors.

Un altre Torneig dels Volcans, aquest cop de bàsquet, sí que es va poder celebrar els passats 27 i 28 de desembre de 2019, i va comptar amb la participació d'equips d’alt nivell d’àmbit gironí i català, amb la representació de 12 comarques, repartides entre la demarcació de Girona i de Barcelona equitativament.



 
Arxivat a