S'anul·la la fira del Primer de Maig a Olot pel coronavirus

La situació generada amb la imposició de l’estat d’alarma obliga a suspendre la Fira de la Primavera

El Firal no acollirà enguany els vehicles nous i d'ocasió a la Fira del Primer de Maig.
El Firal no acollirà enguany els vehicles nous i d'ocasió a la Fira del Primer de Maig. | Martí Albesa.
Redacció
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 8:58h
Enguany Olot no podrà donar la benvinguda a la primavera amb la Fira del Primer de Maig, com sí que va poder fer l'any passat amb multitud d'actes. A causa de les mesures preses per a evitar la propagació de la Covid-19, l’Ajuntament d’Olot i DinàmiG (agència d'innovació i D¡desenvolupament de la Garrotxa) es veuen obligats a anul·lar aquesta fira, que cada any omple el centre de la ciutat.

Davant la impossibilitat d’organitzar esdeveniments a l’aire lliure que reuneixin centenars de persones, s’ha decidit, doncs, anul·lar l’edició d’aquest any i començar a treballar en la convocatòria de 2021.

Des de l’Ajuntament i des de DinàmiG es lamenta haver de prendre aquesta decisió, que ja s’ha comunicat a les entitats que cada any organitzen activitats amb motiu de la Fira del Primer de Maig.

Al mateix temps, es vol agrair a la ciutadania la seva comprensió i la implicació amb el compliment de les mesures de prevenció davant la Covid-19.

Des de DinàmiG, d’acord amb la resta d’àrees de l’Ajuntament d’Olot, es treballa en la definició d’un nou calendari d’esdeveniments. Per a cercar una nova data per a les activitats que s’han hagut de suspendre arran de la crisi sanitària, s’està coordinant un nou programa d’actes per aquest mateix 2020 a la ciutat d’Olot.



 
Arxivat a