El Departament d’Educació aprova una nova recàrrega de les targetes moneder d’ajuts de menjador

A la Garrotxa se'n va distribuir 1.400, que corresponen a unes 900 famílies de la comarca

Els beneficiaris d'aquesta targeta poden adquirir aliments per a les mainades.
Els beneficiaris d'aquesta targeta poden adquirir aliments per a les mainades. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 8:24h
El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat la recàrrega per valor de 40 euros de les targetes moneder que es van repartir fa uns dies als beneficiaris d’ajuts de menjador escolar.

Aquests 40 euros corresponen als dies lectius compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril. A més, també s’inclou l’import corresponent al dia 13 de març, que no es va incorporar a la primera càrrega.

A la Garrotxa, les targetes moneder van arribar-hi el dilluns 23 de març. El Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa, coordinat amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, va posat en marxa, entre el dimarts i dijous d'aquella mateixa setmana, el repartiment de les 1.400 targetes moneder, que corresponen a unes 900 famílies de la comarca.

Aquestes targetes tenen com a objectiu garantir als menors beneficiaris d’ajuts de menjador en els nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria la continuïtat d’aquests ajuts durant el temps que els centres educatius romanguin tancats, i estan destinades a l’adquisició d’aliments. El mateix objectiu en relació als infants i adolescents beneficiaris dels serveis d’àpats dels centres oberts i serveis d’intervenció socioeducativa.