Cinc noves defuncions el cap de setmana augmenten a 21 els morts amb Covid-19 a l'Hospital d'Olot

El nombre de pacients ingressats voreja la seixantena –igual que els sanitaris infectats–, mentre ja s'han produït vint-i-una altes a domicili

Alguns dels nous llits de la nova unitat de recuperació a l'Hospital d'Olot.
Alguns dels nous llits de la nova unitat de recuperació a l'Hospital d'Olot. | @salutcat.
Redacció
06 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:20h
El cap de setmana ha augmentat a cinc el nombre de morts infectats amb la Covid-19 a l'Hospital d'Olot, amb què el total de defuncions amb aquest coronavirus –de gent gran amb patologies prèvies– arriba aquest diumenge a vint-i-una.

Les dades de la pandèmia que aporta la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa (FHOCG), actualitzades aquest diumenge a la tarda, són les que segueixen:

    ▪    58 professionals positius. Són els mateixos que dissabte, ja que no s'ha rebut els resultats de les proves fetes durant les últimes 24 hores.
    ▪    59 pacients amb Covid-19 ingressats a l’Hospital.
    ▪    Dos pacients ingressats a la UCI es van poder traslladar ahir, un a l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona, i, l'altre, a la Clínica Diagonal de Barcelona.  
    ▪    4 altes a domicili, un pacient que seguirà el control via atenció primària i que se suma a les vint que ja s'ha informat en els darrers dies.
    ▪    5 èxitus: un la tarda de divendres (03/04/2020); dos més el matí de dissabte (04/04/2020), un altre la tarda de dissabte (04/04/2020), i un el matí  de diumenge (05/04/2020), persones grans i amb patologies prèvies.

Dissabte es va poder recuperar dos professionals de l'Hospital d'Olot que, després d'haver fet els quinze dies de confinament, han repetit el test i han sortit negatius. Així ,doncs, fins aquest diumenge s'ha pogut recuperar ja tres professionals que han superat la infecció de Covid-19.



Arxivat a