coronavirus

Una enquesta mesurarà els impactes i les necessitats de les empreses de la Garrotxa per la Covid-19

El qüestionari és anònim, s'adreça a empreses i es triga menys de deu minuts a respondre'l

per NacióGarrotxa, Olot | 3 d'abril de 2020 a les 09:13 |
El qüestionari es pot respondre en línia en menys de deu minuts. | Pexels
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa (DinàmiG), l’Associació Turisme Garrotxa amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot, entre altres entitats representants del teixit productiu, comercial i turístic de la comarca, han treballat conjuntament en un qüestionari per a mesurar els impactes específics que ha tingut l’emergència del virus SARS-COV-2 en les empreses i autònoms de la Garrotxa.
 

Aquestes entitats públiques i privades tenen l’objectiu d'aproximar-se a l’impacte real que està tenint la crisi en el teixit empresarial, productiu i laboral, i també cercar les millors accions, serveis i mesures que des de l’Administració local i comarcal poden ajudar a pal·liar-ne els efectes.
 

Quina ha estat l’afectació més importants a la vostra empresa? Quines accions o iniciatives ha pres la vostra empresa per a pal·liar els efectes d’aquesta crisi? Quins serveis o accions us agradaria que estiguessin disponibles en aquest moment? Són preguntes que volen contribuir a reduir la incertesa i l’angoixa provocades per la situació i així poder dissenyar millor les mesures de suport i reactivació de l’economia del territori.
 

L’enquesta és anònima, s'adreça a empreses i es triga menys de deu minuts a respondre-la. És disponible a la pàgina web de DinàmiG i se'n fa difusió per les xarxes socials.


 

 

Participació