L'Hospital d'Olot reporta 15 morts amb coronavirus des de l'inici de la pandèmia

En els darrers dos dies es manté el nombre ingressos, no creix el de de personal sanitari infectat i ja són nou els pacients donats d'alta

NacióGarrotxa
02 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:20h
Amb la mort de quatre pacients més, dos la tarda de dimarts i dos més el matí de dimecres, l'Hospital d'Olot ja suma 15 traspassos de persones d'edat avançada amb patologies prèvies afectades per la Covid-19, amb què a la Garrotxa ja són setze les defuncions de persones amb aquesta malaltia, ja que cal comptar-hi un dels usuaris de la residència Santa Maria del Tura.

Cal destacar, d'altra banda, que en els darrers dos dies no s'ha produït cap nou ingrés a l'Hospital i tampoc no hi ha cap nou cas d'infecció entre el personal sanitari.

Les dades dels casos de Covid-19 que tracten actualment a la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa són els següents:

    •    42 professionals positius.
    •    44 pacients amb Covid-19 ingressats a l’Hospital;
    •    3 altes a domicili, pacients que seguiran el control via atenció primària i que se sumen a les sis que ja s'havien produït en els darrers dies;
    •    4 èxitus més, dos la tarda de dimarts (31 de març) i dos més el matí  de dimecres (1r d’abril), que se sumen als onze ja notificats els darrers dies. Com tota la resta, són pacients d’edat avançada i amb patologies prèvies.