Se suspèn el Sant Joan les Flors i se'n destinarà el cost a pal·liar els efectes del coronavirus

Enguany l’esdeveniment venia carregat de novetats i propostes per a reinventar-se que, malauradament, no es podran estrenar

NacióGarrotxa
26 de març del 2020
Actualitzat a les 8:59h
Després de valorar internament els pros i els contres de la decisió, l’equip de govern de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha decidit suspendre l’edició d’enguany del Sant Joan les Flors.

Els motius han estat diversos, però tots ells són provinents de l’epidèmia de coronavirus que assota el món en aquests moments. Es tracta, segons l'equip de govern municipal, de no posar en risc la salut de les persones i la fràgil situació econòmica a la qual s’hauran d’enfrontar moltes de les empreses que habitualment col·laboren en aquest esdeveniment després que passi l'actual pandèmia.

El certamen s’havia de celebrar els dies 23 i 24 de maig, gairebé les mateixes dates que l'any passat. Tot i que en aquell punt ja es podria haver aixecat el confinament, hi ha dubtes que es puguin fer activitats massives com és aquest esdeveniment. A més, cal una preparació dels muntatges florals i no hi hauria prou temps ni dedicació per a tenir-ho tot a punt.

Enguany l’esdeveniment venia carregat de novetats i propostes per a reinventar-se que, malauradament, no es podran estrenar.

La Junta de Govern Local ha acordat destinar el cost pressupostat de l’esdeveniment a pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus al municipi. Des de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts es demana el màxim suport i comprensió en aquesta presa de decisió que no ha estat gens fàcil.



 
Arxivat a