La cursa dels Matxos, ajornada pel coronavirus

El Centre Excursionista Torelló posposa la prova al juny per a no destorbar el calendari de curses de muntanya a la tardor

La cursa Pels Camins dels Matxos.
La cursa Pels Camins dels Matxos. | Josep M. Montaner.
Osona.com
25 de març del 2020
Actualitzat a les 15:25h
L'organització de Pels Camins dels Matxos, que recorre les comarques d'Osona i la Garrotxa, s'ha vist obligada a ajornar l'edició que s'havia de celebrar el proper 19 d'abril per la crisi del Covid-19. Tal com explica el Centre Excursionista Torelló en una nota, la nova data de la cursa serà el 21 de juny.

Segons Lambert Guix, president de l'entitat, "sabem que moltes de les curses que s’han vist afectades per aquesta crisi s’han ajornat fins als mesos de setembre i octubre, de manera que la tardor pot ser molt atapeïda". Per no saturar el calendari, i assumint el risc que això suposa, s'ha desplaçat la cursa al juny. En cas que les circumstàncies encara impedeixen celebrar la cursa, es cancel·larà definitivament fins a l'edició del 2021.

Els corredors inscrits segueixen a la llista per la cursa programada per al 21 de juny. En cas de no poder-hi participar, es retornarà el 100% del cost. Per donar-se de baixa cal enviar un correu a inscripcions@matxos.cat entre el 18 i 31 de maig.

D'altra banda, des de l'organització es fa una crida a tots els corredors a quedar-se a casa, respectar el confinament i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries.