L'Hospital d'Olot confirma vuit casos d'infectats pel coronavirus

També informen que un d'ells és un pacient ingressat que ha resultat positiu del Covid-19

Des de l'Hospital d'Olot recomanen prendre les mesures necessàries per a prevenir lai nfecció.
Des de l'Hospital d'Olot recomanen prendre les mesures necessàries per a prevenir lai nfecció. | @hospiolot.
NacióGarrotxa
19 de març del 2020
Actualitzat a la 13:29h
La Fundació de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha confirmat que a hores d'ara hi ha vuit casos de persones infectades pel coronavirus Covid-19: dos casos positius que ja coneixíem ahir 18 de març, cinc professionals de l'Hospital i un pacient ingressat.

Tots aquests casos estan controlats i amb tots ells se segueix el que assenyala el protocol. Us recordem que les via de tramitació d'aquests casos són tres: el 061, els usuaris i professionals dels centres que gestiona la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa i els usuaris i professionals dels centres que gestiona l'ICS.

Tal com assenyala el protocol s'ha contactat amb totes les persones que han coincidit en els seus torns de treball i les seves àrees per indicar-los que:

Si no es té simptomatologia es pot seguir amb el dia a dia, tot i que s’ha d’utilitzar mascareta quirúrgica durant les hores de treball.
Si es té simptomatologia s’ha de trucar a salut laboral en horari de 8 h a 17 h.

L'Hospital d'Olot vol insistir en la importància de prendre les mesures necessàries per a prevenir el contagi del SARS-CoV-2 com rentar-se les mans sovint o mantenir la distància de seguretat.



Arxivat a