Sant Jaume de Llierca combat el coronavirus fent dibuixar les mainades

El batlle, Jordi Cargol, manifesta que amb questa iniciativa es vol "transmetre valors de solidaritat i responsabilitat col·lectiva"

Sant Jaume de Llierca, a la Garrotxa.
Sant Jaume de Llierca, a la Garrotxa. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
18 de març del 2020
Actualitzat a les 10:38h
L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, conjuntament amb l’AMIPA Les Escomes, han trobat una forma original i creativa per ajudar a fer més fàcil als menuts i adolescents les hores de confinament.

El repte és fàcil, cal que les mainades fins a 18 anys dibuixin l’indret del municipi que més els agradi, en facin una fotografia i les pengin a l’Instagram amb l’etiqueta #dibuixasantjaume.

Amb aquesta iniciativa es vol potenciar la creativitat dels infants i dels joves del municipi i, paral·lelament, tenir una visió de Sant Jaume de Llierca a través dels seus ulls.

Jordi Cargol, batlle de Sant Jaume ha manifestat que "en aquests moments excepcionals, hem de transmetre valors de solidaritat i responsabilitat col·lectiva. Tenim un gran repte: aturar entre totes i tots l’expansió del coronavirus”.

Realitzar l’activitat té premi, ja que tots els participants tindran, un cop acabat el confinament, un obsequi que es repartirà en un acte per a celebrar que ja es pot sortir de casa.

Cargol ha afegit que “aquesta iniciativa se suma al nou apartat Recursos per infants que hem creat a la pàgina web de l’Ajuntament, on les famílies poden trobar material didàctic per poder fer front a aquests dies de confinament”.

En aquest apartat del web s'hi pot trobar llibres, recursos educatius, reportatges i films, cançons i contes i museus que es poden visitar virtualment.
 

Contra el coronavirus: dibuixa Sant Jaume. Foto: @santjaume.