Primer cas positiu pel coronavirus Covid-19 a la Garrotxa

Es tracta d'una dona que roman confinada a casa seva a Olot sense necessitat d'hospitalització. A les comarques gironines es compta amb 17 casos nous, amb un total de 65 persones infectades

Olot compta ja amb el primer cas de cronavirus Covid-19.
Olot compta ja amb el primer cas de cronavirus Covid-19. | Foto: Xavier Borràs.
16 de març del 2020
Actualitzat el 17 de març a les 10:55h
Primer cas positiu al test del coronavirus Covid-19 a la Garrotxa. Es tracta d'una dona jove, de 28 anys, que roman confinada a casa seva sense necessitat d'hospitalització, amb què el seu estat no és greu i pot passar l'aïllament al seu domicili d'Olot.

Aquest cas se suma a setze més que també han donat positiu al mateix test a les comarques gironines. Tanmateix, si fins avui es podia comarcalitzar els casos, a partir d'ara, com que es preveu que el nombre vagi en augment, només s'informarà del còmput total d'infectats nous.

Així, el nombre total d'infectats a les comarques gironines se situa avui en 65 i 1.394 a tot Catalunya, 491 dels quals avui mateix, amb sis noves morts, que eleven a 18 les persones que han perdut la vida per aquesta infecció respiratòria

Està previst que demà arribin els primers kits al Laboratori Clínic del Trueta-ICS Girona, que permetran poder processar en aquest hospital totes les mostres de tots els centres de salut de la Regió Sanitària de Girona per a determinar la presència de Covid-19.



 
Arxivat a