coronavirus

L'Hospital d'Olot engega campanya a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaGarrotxaACasa

Perquè tothom comparteixi moments en família i a casa i escampi que cal prevenir-se i contenir el coronavirus a la comarca

per Xavier Borràs , Olot, 16 de març de 2020 a les 14:39 |
Treballadores de l'Hospital d'Olot mostren l'etiqueta de la campanya. | @hospiolot.
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha engegat una campanya a les xarxes socials (Twitter i Instagram) per a conscienciar la població de la Garrotxa de la importància que té quedar-se a casa per a protegir-se del coronavirus.

Amb l’etiqueta #LaGarrotxaACasa demanen que compartiu els vostres moments amb família i a casa i que, entre tothom, s'intenti convèncer els vostres veïns, familiars, coneguts i amics que no surtin durant aquests dies, tal com recomana el Govern de Catalunya i el sentit comú.


Aquí podeu veure alguns tweets de la campanya:
  Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries per a la prevenció i el control de la infecció pel coronavirus SARS-CoV-2 a la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ja van prendre divendres passat un seguit de mesures preventives com la suspensió de totes les visites i proves a consultes externes de l’Hospital i l’atenció primària. Els usuaris rebran via SMS l’anul·lació de la seva visita i més endavant es reprogramaran.
 

Participació