L’Ajuntament d’Olot crea una xarxa de voluntaris d'atenció als ciutadans pel coronavirus

Per a donar resposta a les necessitats que puguin sorgir aquests pròxims dies i d'acord amb el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa

Faána de l'Ajuntament d'Olot.
Faána de l'Ajuntament d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
16 de març del 2020
Actualitzat a les 8:41h
L'Ajuntament d’Olot promou diferents iniciatives per a prevenir la propagació del coronavirus COVID-19. Per a donar resposta a les necessitats que puguin sorgir aquests pròxims dies i d'acord amb el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, s'impulsa la creació d'una Xarxa de persones voluntàries per a ajudar, en cas de necessitat, els diferents serveis d'atenció a la ciutadania i perquè és molt important que totes les actuacions estiguin coordinades.    

Les persones interessades només cal que omplin aquest formulari, on indicaran el nom i cognoms, l'edat, el DNI, el telèfon de contacte, l'adreça de correu electrònic, la professió i la disponibilitat horària.

Des de l'Ajuntament d'Olot es posarem en contacte amb les persones que els facin arribar el seu interès a col·laborar amb aquesta iniciativa.
 
En cas de qualsevol dubte o consulta, us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament d'Olot al telèfon 972 279 101 (de 8 a 14 h de dilluns a divendres) o bé per correu electrònic a [email protected].   



Arxivat a