La setena edició del Festival MOT s’ajorna fins a la primavera de 2021

Com a "mesura de prudència" i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per la pandèmia del coronavirus

La imatge del MOT 2020, de l'estudi de disseny gràfic Vellut,  aportava una al·legoria del procés creatiu
La imatge del MOT 2020, de l'estudi de disseny gràfic Vellut, aportava una al·legoria del procés creatiu | Martí Albesa.
13 de març del 2020
Actualitzat a les 12:51h
L'organització del Festival MOT de Literatura ha decidit ajornar la setena edició prevista per al 26, 27 i 28 de març a Girona i el 2, 3 i 4 d'abril a Olot "com a mesura de prudència" i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries amb relació a l'epidèmia del coronavirus.

Per bé que ahir va córrer la brama que només se suspendria el MOT Jove i que el festival se centraria només en els autors catalans (sense intervenció d'escriptors vinguts de fora), finalment els organitzadors han decidit suspendre l'edició d'enguany, que tot just fa uns dies va anunciar els darrers autors que s'hi incorporaven.

De fet, hauria estat força contradictori de celebrar el MOT just quan Olot, com la resta de poblacions de la Garrotxa o de Girona, ha activat el Pla de protecció civil per a prevenir el coronavirus i ha decretat tot de mesures preventives, que inclou "suspendre cursos, jornades i congressos de caràcter presencial organitzats per l'Ajuntament així com els seus organismes autònoms o per altres centres de formació dels empleats públics".
 
Els ajuntaments de Girona i d'Olot traslladaran aquesta edició dedicada als processos creatius vistos des de la literatura a la primavera de 2021.
 
Els organitzadors lamenten molt aquesta situació i els inconvenients que pugui ocasionar i agraeixen a tothom "la comprensió en aquests moments excepcionals".

 
Arxivat a