L'Hospital d'Olot anul·la la segona sessió de l’Observatori d’Humanitats en Medicina pel coronavirus

Segueix les indicacions del Departament Salut i les mesures que es prenen en l'escenari de contenció del SARS-CoV-2 a Catalunya

L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa.
L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
10 de març del 2020
Actualitzat el 11 de març a les 10:47h
Com a mesura preventiva, i seguint les recomanacions del Departament de Salut en referència al coronavirus SARS-CoV-2, la direcció de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha decidit anul·lar la sessió de l’Observatori d’Humanitats en Medicina que s'havia de dedicar a "Medi ambient, salut i gènere". Aquesta sessió s’emmarcava en el Dia Internacional de la Dona Treballadora del 8 de març.

La sessió ara suspesa havia d'anar a càrrec de Carme Valls-Llobet, metgessa, exdiputada al Parlament de Catalunya i pionera en la investigació de les diferències entre la salut de dones i homes i la influència del medi ambient en la salut, i Ferran Campillo, pediatre i responsable de la Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica de la Garrotxa (PEHSU Garrotxa).

El diàleg es proposava girar entorn la contaminació de l’aire, l’aigua i els aliments que està posant en crisi la salut de la població. La realitat que molts productes ambientals actuen com a disruptors endocrins i no ho fan de la mateixa manera en els cossos de dones i homes.

 
Arxivat a