Flora i fauna

Nova matinal naturalista a la Garrotxa el 22 de març vinent

La Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural (ICHN) organitza una activitat multidisciplinar amb l'objectiu de fer conèixer diferents grups d'éssers vius

per NacióGarrotxa , Tortellà, 9 de març de 2020 a les 08:31 |
A la sortida hi participaran, entre d'altres, experts en bolets. | Foto: Xavier Borràs.
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim diumenge dia 22 de març des de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural (ICHN), realitzaran una activitat multidisciplinar que amb el nom de "Matinal naturalista" té l'objectiu d'apropar la natura a totes aquelles persones que vulguin aprendre més coses dels diferents grups d'éssers vius.

A la sortida hi participaran experts de diferents àmbits: ocells, amfibis, rèptils, papallones, escarabats, llagostes i grills, pol·linitzadors, libèl·lules, cargols, orquídies i totes les altres plantes, bolets...


Les persones que hi assisteixin podran acompanyar un o diversos experts mentre duri l'activitat. A part de l'observació in situ de moltes espècies diferents, també es podrà aprofundir en les relacions entre espècies i en el funcionament del ecosistemes presents a la zona.  

Dades d'interès


Horari: de les 09:00 h a les 14:00 h.
Lloc de trobada: aparcament del passallís del Llierca (Tortellà).

Material: esmorzar, aigua, calçat i indumentària per caminar, lupa de camp, càmera de fotos…

L'activitat és gratuïta i no cal reserva prèvia.
 

Cartell de la matinal naturalista. Foto: @ICHN_Garrotxa.

 

Participació