«A les Preses es respira, Primavera!» és el nou programa cultural de 2020

El municipi ha editat per primera vegada una guia d’activitats programades de març a juny

Les Preses vol gaudir de la primavera.
Les Preses vol gaudir de la primavera. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
09 de març del 2020
Actualitzat a les 8:14h
"A les Preses es respira, Primavera!" és el nou programa d’activitats lúdiques i culturals que el municipi ha editat per primera vegada en format guia amb totes les activitats programades per aquest mes de març i fins al juny. Amb la guia es pot fer una tria d’activitats diverses organitzades, la majoria d’elles per les entitats del poble.

Les àvies remeieres continuen oferint amb molt èxit els tallers de plantes i flors remeieres i medicinals al Parc de Pedra Tosca. També, com a novetat per aquest any, hi haurà cada mes teatre al Centre Cultural de les Preses. Així, el dissabte 14 de març estrenen aquest nou període teatral la companyia de l’Orfeó popular Olotí amb l’obra Perfectes desconeguts.

Igualment, s’ofereixen classes de gralla o timbals per a formar part del grup de grallers i timbalers de les Preses, tallers de punts de labors, taller de cants, ioga, taller d’il·lustració…, son algunes de les moltes propostes que es poden trobar en aquesta nova guia pressenca.

També, s’hi poden consultar les activitats que s’ofereixen anualment en el municipi com les classes de gimnàstica,el  taller de memòria, el taller d’informàtica, pilates, taller de bonsais, aula de música, ioga kundalini, o ciclisme per part del club ciclista infantil Carles Torrent. 

Des de l’àrea de Festes i Esports de l’Ajuntament es va creure necessari fer aquesta nova guia per les moltes iniciatives que el poble té per part de les entitats del poble. La guia és gratuïta i s’ha editat en format paper, però  també es pot consultar a la mateixa web del municipi o bé us la podeu descarregar des d'aquest vincle.

El batlle de les Preses, Pere Vila, diu a la presentació de la guia que "hem d’estar orgullosos de tenir un poble amb tant de dinamisme i amb tantes associacions que treballen pel poble i la seva gent i felicitar-los a tots per les seves iniciatives".
 
Arxivat a