Xarxes socials

Un 97% dels usuaris del WhatsApp de Sant Joan les Fonts el recomanaria a altres veïns

Segons revelen les respostes del qüestionari fet per l'Ajuntament entre les més de 230 persones que hi són donades d'alta

per NacióGarrotxa, Sant Joan les Fonts | 6 de març de 2020 a les 10:44 |
El canal de WhatsApp de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El canal de WhatsApp, la nova eina de comunicació amb la ciutadania de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, compta amb una bona aprovació dels seus usuaris d’ençà que es va posar en funcionament.

A través d’un qüestionari enviat a les més de 230 persones que ja s’hi han donat d’alta, s’ha pogut tenir una valoració d’aquest servei. D’un total de 79 respostes, destaca que un 97,4% recomanarien el canal a altres veïns i un 69,2% el consideren “molt útil’ en una escala de gradació de cinc respostes.


Sobre els continguts que es considera més importants, les incidències del dia a dia (88,3%), els actes previstos per als propers dies (87%) i l’Agenda Mensual (85,7%) són les respostes més repetides pels usuaris.

Finalment, també destaca que el nombre de comunicacions que consideren oportunes enviar és superior a la ràtio actual. Un 45,6% dels enquestats demanen rebre’n 10 mensuals.


L’enquesta també pregunta pels canals municipals que fan servir per a informar-se i els mitjans de comunicació a través dels quals ho fan. El regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Xavier Dilmé, ha fet una “valoració positiva” dels primers mesos i ha explicat que “amb aquests resultats s’emprendran millores al canal i en les comunicacions als ciutadans”.

El canal és una eina totalment gratuïta per al ciutadà. Només cal demanar-ne l’alta enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 621 24 14 58.

 

Participació