El casal esportiu de Setmana Santa d'Olot fa un tomb a favor del lleure a la natura

Els participants, que ja s'hi poden inscriure aquest dilluns, podran practicar senderisme, ciclisme, escalada i altres activitats físiques del 6 al 9 d'abril

Cartell de difusió dels casal esportiu de Setmana Santa d'aquest 2020.
Cartell de difusió dels casal esportiu de Setmana Santa d'aquest 2020. | @olotuit.
06 de març del 2020
Actualitzat a les 10:43h
L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, ha organitzat per a les vacances escolars de Setmana Santa, del 6 al 9 d'abril, un casal esportiu dirigit a infants d’entre 5 i 12 anys, segons van explicar aquest dijous des de la Sala de Plens municipal el regidor d’Esports, Aniol Sellabona, i el tècnic Marc Busquets, que van avançar que les inscripcions ja s'obren aquest dilluns 9 de març.

Sellabona ha destacat, durant la presentació, que enguany es fa un canvi absolut del projecte, amb sortides de portes enfora amb el binomi natura/esport i activitats com senderisme, ciclisme o escalada. "L'entorn natural és el millor lloc per a fer pràctiques de lleure a través de l'esport", ha destacat.

En aquest sentit, Marc Busquets ha explicat que com que la pràctica regular d'esports ja es regula de P4 a 6è de primària majoritàriament en indrets tancats "és una bona ocasió per a fer-ho a la natura".
 

El regidor Aniol Sellabona i el tècnic Marc Busquets durant la presentació del casal. Foto: Xavier Borràs.


Durant aquests 4 dies, els assistents podran gaudir d’un munt d’activitats esportives enfocades a potenciar un aproximament a la natura. Per això, cada matí, podran escollir entre practicar senderisme, ciclisme, escalada o un grapat d’altres activitats fisicoesportives.

El casal té per objectiu que els seus membres coneguin un gran ventall d’esports a través d’activitats adaptades a la seva edat. Per això, es faran grups en funció de les edats dels participants. En aquest sentit, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, ressalta la voluntat de fer d’aquest espai “un punt on els infants i  joves puguin gaudir de la natura i desenvolupar-se físicament i socialment”.

Les inscripcions s’obriran per als infants nascuts del 2008 al 2015 aquest dilluns 9 de març [podeu fer-ho des d'aquest vincle]. Fins al 25 del mateix mes, els interessats podran inscriure’s apropant-se a les oficines del pavelló d’esports de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot de 10.00 h a 14.00 h o directament a través de la pàgina web de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure. Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEM disposaran de descomptes.
 

Cartell de difusió dels casal esportiu de Setmana Santa d'aquest 2020. Foto: @olotuit.



 
Arxivat a