Cap de setmana de Botiga al Carrer a Olot amb més comerços implicats

Aquest divendres a la tarda i tot dissabte l’Associació de Comerciants d’Olot ha decidit repetir l'èxit de l'experiència de l'estiu passat

NacióGarrotxa
04 de març del 2020
Actualitzat a les 10:23h
Després de la bona resposta de l’última edició, la Botiga al Carrer d'Olot començarà aquest divendres a la tarda i durarà tot dissabte. Per segona vegada consecutiva, laquesta iniciativa de l'Associació de Comerciants d’Olot (ACO) durarà dos dies i, a més, incrementa el nombre de comerços que s'hi sumen.

Després de l’èxit assolit en la passada edició d’estiu, quan Olot es va omplir per gaudir de l’àmplia oferta comercial, enguany des de l’ACO han decidit tornar a repetir l’experiència tot mantenint l’acció durant dos dies. La proposta d’allargar la campanya va sorgir com una iniciativa dins la mateixa entitat i, després de la bona resposta dels clients i comerciants, han decidit reeditar-ho.

En total, una setantena de comerços i negocis d’arreu de la ciutat participen de la Botiga al Carrer, una desena més que l’anterior edició. A diferència d’altres vegades, des de l’ACO han notat un augment dels negocis, sobretot dels barris, que han volgut apuntar-se a la proposta.

La Botiga al Carrer coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques –estiu i hivern– i serveix per a posar el punt final a aquests períodes de descomptes. En aquesta edició, els comerços olotins obriran les seves portes amb els taulells preparats el divendres dia 6 de març a la tarda, una l’acció que s’allargarà tot el dissabte, dia 7 de març.

“La Botiga al Carrer són les rebaixes finals dins les rebaixes d’hivern. Suposa un gran atractiu per al conjunt comercial i, durant aquests dies, els veïns i veïnes podran trobar-hi descomptes de tota mena i ofertes de final de temporada”, assenyala el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira.

L’acció compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot i de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.
 

Cartell de promoció de la Botiga al Carrer d'Olot d'aquest 2020. Foto: ACO.



 
Arxivat a