Portes obertes al coworking de Sant Privat d'en Bas el pròxim 14 de març

L'espai de cotreball de Cal Monjo, cedit per la família de Badia i Margarit, ja fa dos anys que funciona

Cal Monjo, a la plaça Major de Sant Privat d'en Bas.
Cal Monjo, a la plaça Major de Sant Privat d'en Bas. | Montserrat Escayola.
03 de març del 2020
Actualitzat a la 13:20h
El dissabte 14 de març tindrà lloc una jornada de portes obertes, de 12 a 2 del migdia, al coworking de Cal Monjo, a la plaça Major de Sant Privat d’en Bas.

L'activitat comptarà amb una visita a l'espai de coworking (cotreball) per veure'n les instal·lacions i, tot seguit, s'oferirà una explicació sobre el funcionament d'aquest espai compartit que va obrir les seves portes l'octubre de 2018, els requisits per acollir-s’hi i un networking amb pica-pica.

En aquesta ocasió, les portes obertes comptaran amb una visita a l'habitatge del primer pis, on va residir el doctor Badia i Margarit, la família del qual va donar la finca a l'Ajuntament de la Vall d'en Bas en benefici de la cultura i l'economia locals.
 

Un dels usuaris de l'espai Foto: Ajuntament de la Vall d'en Bas


Els usuaris del coworking –que forma part de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial i de Cowocat Rural– tenen a la seva disposició un escriptori en un despatx compartit i poden gaudir de serveis i espais comuns. L’objectiu de l’equipament no és únicament oferir un lloc de treball sinó també  potenciar els beneficis de la cooperació i la interacció amb altres coworkers: fer xarxa, compartir idees o crear rutines de treball motivadores.
 

Cartell de la jornada de portes obertes del 14 de març vinent. Foto: @ajuntamentbas.


Homenatge al doctor Badia i Margarit

Precisament, el batlle, Lluís Amat, ha manifestat que ben aviat anunciaran, en col·laboració amb els familiars de l'eminent lingüista i l'Associació de Veïns de Sant Privat d'en Bas, la col·locació d'un monument d'homenatge, just enguany que es commemoren els 100 anys del naixement d’Antoni Maria Badia i Margarit amb l'Any Badia i Margarit.

L'octubre de 2015 l'Ajuntament ja va organitzar un acte d'homenatge al doctor Badia i Margarit, en què van participar, a més de familiars i amics, Ferran Mascarell, conseller de Cultura, i l'actual president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que llavors era president d'Òmnium Cultural.
 

L'actual president, Quim Torra, va retre homenatge a Sant Privat a Badia i Margarit, junt amb el conseller Ferran Mascarell, el batlle de la Vall d'en Bas, Lluís Amat, i amics i familiars. Foto: Montserrat Escayola.

Arxivat a