Sant Joan les Fonts convoca reunions informatives sobre residus i recollida selectiva

La deixalleria municipal deixarà de prestar servei a partir d'aquest divendres

NacióGarrotxa
02 de març del 2020
Actualitzat a les 8:31h
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts convoca els veïns a una sèrie de reunions informatives per a parlar d’escombraries i recollida selectiva i així saber en quin punt es troben en aquesta matèria.

Amb la voluntat d’acostar-se al ciutadà, es faran tres sessions diferents, una a cada nucli del nostre municipi.

Així, aquest dilluns 3 de març es farà al Casal Cívic de la Canya a les 19.30. L’endemà, i a la mateixa hora, es farà aquesta reunió informativa al Centre Sociocultural de Sant Joan. La darrera reunió serà a les escoles de Begudà el dimecres 4, també a les 19.30.
 

Cartell de les reunions informatives. Foto: @santjoanfontsaj.


La deixalleria de Sant Joan deixarà de donar servei

D'altra banda, partir del divendres 6 de març vinent la deixalleria de Sant Joan tanca les seves portes i deixarà de donar servei. De fet, el Pla de gestió de residus aprovat en Consell d'Alcaldes i també pel propi Consell Comarcal de la Garrotxa defineix quin model de deixalleries hi ha d'haver i en aquest cas el model que hi ha a Sant Joan no s'ajusta al que està aprovat. El Pla de gestió inclou deixalleries controlades i deixalleries mòbils

A partir del tancament d'aquest divendres, la deixalleria de referència per als habitants del municipi serà la deixalleria comarcal, situada a la carretera de les Feixes s/n d'Olot (la carretera vella de la Canya).

Per a petites quantitats, els veïns es poden adreçar a la deixalleria mòbil segons el calendari ja marcat.
 
Arxivat a