Torna el taller «Ballem en família» de Marboleny a les Preses

L'Espai de dansa d'arrel tradicional obre les inscripcions per a consolidar encara més la dansa per a infants de 2 i 3 anys acompanyats dels seus familiars

Les mainades descobreixen la música i el moviment amb els adults.
Les mainades descobreixen la música i el moviment amb els adults. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
27 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:30h
El Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny (Espai de dansa d'arrel tradicional) de Les Preses té a punt una nova edició del taller Ballem en família. Es tracta d’una proposta dirigida exclusivament a mainades de 2 i 3 anys, nascuts el 2016 i el 2017.

En aquesta activitat es proposa un treball de sensibilització per a prendre consciència, ja de ben menuts, del propi cos i de l’espai, tot establint un lligam afectiu a través de la música, que acompanya i suggereix el moviment en les activitats proposades. Per a la realització del taller cal que els infants vagin acompanyats d’un adult, preferiblement el pare o la mare, o també d’una altra persona propera a l’infant. L’adult participa en tota la sessió de manera activa.

Mares, pares i infants comparteixen 45 minuts de diversió combinada amb la descoberta per part dels menuts de la música i del moviment. Tot plegat a través de jocs musicals, danses i cançons tradicionals i audicions musicals en moviment de diversos estils a partir dels principis pedagògics de la rítmica Dalcroze.

En total, es faran 6 sessions del taller Ballem en família els dimecres 22 i 29 d’abril i 6, 13, 20 i 27 de maig de 17 h a 17.45 h a l'Espai de dansa d'arrel tradicional de les Preses.

Les inscripcions per al curs es van obrir el passat 2 de març i romandran obertes fins a exhaurir-ne places. Es podran fer presencialment a l’Espai de dansa d’arrel tradicional (carrer Fageda, s7n, les Preses), o a marboleny@marboleny.cat o al 972 69 34 85.
 

Cartell del «Ballem en família». Foto: @marboleny.

Arxivat a