La Catalunya Cup 2020 de dards se celebrarà a Olot el 21 de març

Organitzada per la la Federació Catalana de Dards, la tretzena edició d'aquesta competició tindrà al Pavelló Firal, en què, pel cap baix, hi ha d'haver una jugadora titular en tots els partits

Instantània de la Catalunya Cup 2017 celebrada a Olot.
Instantània de la Catalunya Cup 2017 celebrada a Olot. | @FCDards.
NacióGarrotxa
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:58h
E 21 de març vinent la Federació Catalana de Dards organitza a Olot la 13a Catalunya Cup. Aquesta competició de dards punta d'acer es caracteritza pel seu format de joc, amb equips mixtes, en què pel cap baix hi ha d'haver una jugadora femenina titular en tots els partits, una aposta per a fomentar l’esport femení que es va iniciar ja fa uns anys.

La Catalunya Cup és oberta a tots els esportistes, federats o no. La finalitat d'aquesta competició és passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i mostrar aquest esport als qui, coneixent-lo, no participen en competicions federades.

La competició compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d’Olot i Lligues Adg.cat-Club Dards Olot. De fet, el 2017 ja es va celebrar a Olot la Catalunya Cup.

Dades de la competició

ESPAI DE JOC

Pavelló Firal d’Olot (carrer de Madrid, 2).
Entrada: lliure/gratuïta.
Hi ha una gran esplanada al costa del mateix recinte per a poder aparcar-hi de franc.

PROGRAMA DE COMPETICIÓ, HORARIS I SISTEMA DE JOC

Dissabte 21 de març
10:00 h. Obertura de portes.
10:40 h. Ratificació d’equips i sorteig.
11:00 h. Inici de competició.
18:00 h. Aproximadament, semifinals i final .
20:00 h. Final del torneig.

La Catalunya Cup es un torneig obert a tots els esportistes en format d’equip, amb un màxim establert en 16 equips (no és necessari tenir fitxa en vigor de la de la FCD). Hi participen els equips formats pels clubs que juguen la Lliga Catalana de Divisió d’Honor i de Divisió Tarragona de la temporada en curs, una oportunitat per a donar minuts a esportistes poc habituals i a esportistes nous que encara no estan federats.

Per a saber el reglament de la competició podeu descarregar-vos-el en aquest vincle.
 

Cartell de la Catalunya Cup 2020. Foto: @FCDards.



 
Arxivat a