«Animals de companyia» programa l'última representació a Olot

Serà al Centre Cívic de Bonavista el dissabte 18 d'abril a les set de la tarda

L'obra també s'ha representat a Sarrià de Ter.
L'obra també s'ha representat a Sarrià de Ter. | @1capsulateatre.
NacióGarrotxa
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:10h
La companyia Una Càpsula de Teatre, que actualment es troba de gira amb la tragicomèdia Animals de Companyia ja n'ha notificat el final, que serà l’últim cap de setmana del mes de maig quan dirà adéu a aquesta obra, de l'actriu i dramaturga Estel Solé, per a iniciar nous projectes.

Abans però, han decidit fer una última funció a la ciutat, concretament serà al Centre Cívic de Bonavista, el dissabte 18 d'abril a les 7 de la tarda. Les entrades ja es poden adquirir a través d’eventbrite o a la pàgina web de la companyia.

Aquest mes de febrer han participat al concurs de Sant Feliu de Guíxols, del qual n’obtindran resultats a finals d'abril i també han actuat a Sarrià de Ter dins la mostra de teatre programada a través de la campanya teatral gironina.

Fa pocs mesos van resultar vencedors del primer concurs que es van presentar, el Vila de Piera, amb la màxima distinció del jurat i 5 premis més, d’entre els quals millor direcció. 

Animals de companyia és una obra de la dramaturga Estel Solé, interpretada per Jordi Colom, Anna Martí, Laia Planella, Jordi Cortés i Anna Aumatell, i dirigida per Xevi Rossell, que compta amb el suport tècnic de Xevi Colom i amb la direcció i coordinació tècnica de Joan Martí.
 

Cartell de la darrera representació a Olot. Foto: @1capsulateatre.

Arxivat a