Poseu a prova el vostre anglès amb una versió de «Momo» d'Anna Roca

Serà aquest dimecres a les vuit del vespre al Teatre Principal d'Olot

Imatge promocional de l'obra «Momo», de la companyia Anna Roca.
Imatge promocional de l'obra «Momo», de la companyia Anna Roca. | @annarocateatre.
NacióGarrotxa
24 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:56h
Tres personatges que viuen dins un jardí botànic abandonat, us esperen per a explicar-vos la història de Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d'un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida i la vida resideix al cor.

De fet, Momo, la novel·la de l’alemany Michael Ende –publicada ara fa més de quaranta anys– és avui en dia d’una gran vigència. El subtítol “Els homes de gris” ja ens pot donar pistes del que hi trobarem si la llegim. L’associació de ser “una persona gris” a no saber divertir-se, anar sempre atrafegat, no pensar en la resta sinó en nosaltres i prou, és molt encertada. Gris com absència de colors, com absència de rialles, com absència de vivències...

L'espectacle, íntim, amb música en directe, de la Companyia Anna Roca –que va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona 2016 al Millor Espectacle de Teatre Familiar– es podrà seguir en anglès aquest dimecres a partir de les vuit del vespre al Teatre Principal d'Olot.

Arxivat a