Alverd Oliva presentarà «Fusta de cor» al Nou Catòlics d'Olot el 7 de març

Es tracta de la primera ocasió que el músic figerenc arriba a la capital de la Garrotxa amb el seu treball discogràfic de rock-folk d'autor

El músic Alverd Oliva.
El músic Alverd Oliva. | Xavi Olmos.
NacióGarrotxa
21 de febrer del 2020
El músic figuerenc Alverd Oliva va publicar el seu primer treball discogràfic Fusta de cor l'any 2018: vuit cançons de rock-folk d’autor que presentarà, per primera vegada a Olot, el pròxim 7 de març a les deu del vespre a l’espai Nou Catòlics

A Fusta de cor els estats vitals van des de la tristor a l’alegria, de l’amor tràgic a l’amor costumista, dibuixen un univers ric en matisos i amb una sòlida base instrumental. Gosa, fins i tot, amb el mestre Adrià Puntí, convertir la coneguda "Coral·lí" en una tendra cançó de bressol.

La primavera del 2018 Alverd va publicar aquest primer disc amb Microscopi i des de llavors fa la gira de presentació arreu de Catalunya. Per primer cop el músic i compositor presentarà el disc a Olot amb una actuació en solitari i, també, amb algunes col.laboracions.


Alverd Oliva compta amb més de vint anys com a professional de la música i actualment, a part del seu projecte com a autor, forma part del tribut a Marley “Natxo Tarrés and The Wireless”, la banda Esperanzah, Moshka, Heavy per xics i Els Superherois.

 
Arxivat a