Sant Joan aposta per les energies renovables per a reduir la despesa elèctrica

L'Ajuntament opta a les subvencions de la Diputació de Girona per a instal·lar una caldera de biomassa per l'escola Castanyer i la llar d'Infants El Niu i plaques fotovoltaiques al Club Esportiu Santjoanenc

A la teulada del Club Esportiu Santjoanenc s'hi instal·laran plaques solars fotovoltaiques.
A la teulada del Club Esportiu Santjoanenc s'hi instal·laran plaques solars fotovoltaiques. | Adrià Costa.
NacióGarrotxa
18 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:40h
La Diputació de Girona ha obert una línia de subvencions per a l'ús d'energies renovables que fomentin l'estalvi energètic. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts hi ha presentat dos projectes.

El primer fa referència a la instal·lació d'una caldera de biomassa que escalfarà els edificis de l'escola Castanyer i la llar d'Infants El Niu. La idea és que la caldera se situï al parc i s'annexi a la barbacoa existent.

D'altra banda, també, s'ha presentat un projecte per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per a consum propi a la teulada del Club Esportiu Santjoanenc. En aquest cas, les subvencions per a aquest tipus de plaques són de caràcter anual i la idea és anar-s'hi acollint cada any.

Just ara s'han presentat les sol·licituds per a aquestes dues actuacions, que es resoldran en els propers mesos.

D'aquesta manera l'Ajuntament del municipi aposta per reduir la despesa en consum elèctric a favor de les energies renovables.