El Carnestoltes infantil d'Olot serà el dissabte 22 de febrer

El cartell d'enguany és obra de Llibertat Beà, de l'Escola Municipal d'Expressió

Imatge retrospectiva del Carnestoltes infantil d'Olot.
Imatge retrospectiva del Carnestoltes infantil d'Olot. | Marc Roca.
NacióGarrotxa
12 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:14h
Com cada any, aquest febrer arriba el Carnaval amb la cinquanta-dosena edició del Carnestoltes infantil d'Olot organitzat, aquest 2020, per Esplais de la Garrotxa  i l'Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d'Olot, amb la col·laboració d'altres entitats com l'Escola d'Art d'Olot, que farà la decoració de la plaça Major, i l'Escola Municipal d'Expressió (EME), que ha dissenyat el cartell que, en aquesta ocasió, és obra de la Llibertat Beà Pasqual.

Aquest dimarts, des de la mateixa Escola Municipal d'Expressió, van informar de l'edició carnavalesca d'enguany Maria Hernández i Lluc Tresserras, de l’Agrupament Escolta; Tavi Algueró director de l’EME; l'autora del cartell, Llibertat Beà, i Mariona Camps, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Olot.
 

Mariona Camps, Lluc Tresserras, Tavi Algueró; Llibertat Beà i Maria Hernández durant la presentació del Carnestoltes infantil d'enguany. Foto: @olotuit.


Aquest any el Carnestoltes Infantil tindrà lloc el 22 de febrer i tindrà els actes següents:  a les 12, a migdia, hi haurà la visita del rei i la reina Carnestoltes al supermercat Bonpreu, on regalaran caramels a totes les mainades que trobin disfressades. A les 4 de la tarda tindrà lloc la concentració a la plaça Clarà i serà l'inici de la rua que acabarà a la plaça Major i que estarà presidida pel rei i la reina del Carnestoltes i el grup de percussió Timbus.
 
Després de la rua a la plaça Major hi haurà el pregó del rei i la reina del Carnestoltes i es farà un espectacle a càrrec dels Salats que farà ballar a tothom. Tot seguit, hi haurà un berenar per als disfressats.[En cas de pluja tota l'activitat es traslladarà al Pavelló firal.]
 
Aquest any la reina Carnestoltes serà Marina Callís i el rei en Marçal Bancells.
 
Els organitzadors han expressat els seu agraïment per la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot, ja que cada any ajuda econòmicament a la realització d'aquest esdeveniment, com també ho fa Bonpreu Esclat que, a més proporciona aliments per al berenar juntament amb la pastisseria Cropix i la xocolateria Gluki. L'agraïment també el volen fer extensiu a la Serpentina per proporcionar-los el material necessari per a l'espectacle.  
 
Finalment també van voler fer una regraciament especial a Rialles per tota la feina ben feta  organitzant fins aquest últim any el Carnestoltes Infantil.
 

El cartell d'enguany, dissenyat per Llibertat Beà, de l'Escola Municipal d'Expressió. Foto: Llibertat Beà.


 
Arxivat a