Educació

L'Estaciona't 2020 fa una primera sortida a l'estació d'esquí de Masella

Cinquanta joves d’entre 14 i 25 anys de diferents municipis de la Garrotxa van poder gaudir d'aquesta experiència

per NacióGarrotxa , Olot, 11 de febrer de 2020 a les 12:33 |
Els joves han fet aquesta primera sortida d'esquiada a Masella. | @CCGarrotxa.
El passat dissabte 8 de febrer es va donar el tret de sortida a les sortides joves de l’Estaciona’t 2020: cinquanta joves d’entre 14 i 25 anys de diferents municipis de la Garrotxa han participat d’una esquiada jove a l’estació d’esquí de Masella.

El projecte Estaciona't 2020 del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa consta de tres sortides lúdiques, esportives i d’oci que s’aniran realitzant al llarg de l’any. Aquestes sortides són l’esquiada jove ja realitzada, la sortida a Port Aventura que es farà el pròxim 4 d’abril i, finalment, una sortida a un parc aquàtic que es farà el dilluns 22 de juny.


Aquest projecte facilita als joves de la comarca poder gaudir de manera més econòmica d’espais d’oci i s’ofereix als joves dels ajuntaments de Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca, la Vall de Bianya, Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, les Preses, Sant Joan les Fonts, Les Planes d’Hostoles, Maià de Montcal, Besalú, Tortellà i Olot. Si hi ha joves d’altres pobles interessats, també podran participar-hi, però el cost de la sortida és superior en aquests casos.

Aquest projecte ja té deu anys d’antiguitat i es considera tot un èxit ja que els joves hi participen any rere any i continua tenint bona rebuda entre els nois i noies dels municipis de la comarca. Abans de planificar les sortides, els tècnics de Joventut del Consell Comarcal escolten les demandes dels joves i adapten les sortides als comentaris i valoracions rebuts.


Per a més informació sobre les següents activitats podeu consultar-ho al web, o bé seguir el perfil @garrotxajove a Instagram o a Facebook.

 

 

Participació