«A nation is born in me», de Soren Evinson, avui al Teatre Principal d'Olot

És la primera de les activitats de Les Rèpliques del Sismògraf 2020

Soren Evinson en un instant de l'espectacle «A nation is born in me».
Soren Evinson en un instant de l'espectacle «A nation is born in me». | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
06 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:23h
Aquest dijous, 6 de febrer, a les nou del vespre al Teatre Principal d'Olot, hi podrem veure Soren Evinson amb el seu espectacle A nation is born in me. L'esdeveniment és el primer que conforma Les Rèpliques del Sismògraf 2020 –espectacles que tenen lloc fora dels dies del festival–, que tindrà lloc del 23 al 26 d'abril a la capital de la Garrotxa i que a la tardor comptarà, també, amb La Veronal i Macarena Recuerda.

A la llum del ressorgiment i l’enfortiment progressiu dels moviments nacionalistes i identitaris a tot Europa al segle XXI, A nation is born in me extreu dinàmiques que operen en aquests moviments i els combina amb polítiques d’identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva, tot provocant una estranya proximitat entre aquestes estètiques aparentment contràries.


A través de les diferents presentacions del cos que es produeixen en aquestes trobades, A nation is born in me funciona com una investigació formal d’aquestes dinàmiques de cultura de masses aparentment desconnectades.

Idea, text i performance: Soren Evinson.
Música: Daniel Papell.
Dramatúrgia: Florine Lindner.
Vestuari: Samara Scott.
Construcció de l’objecte escènic: Charlie Hope.
Disseny de llum: Julia Bauer.
Acompanyament de producció: Marine Budin.
Arxivat a