La Vall d'en Bas farà una xocolatada contra el càncer infantil el 14 de febrer

Se suma així, per segon any consecutiu, a les més de 870 xocolatades solidàries ja inscrites enguany arreu del país

Amb les donacions rebudes es volen millorar els tractaments del càncer infantil.
Amb les donacions rebudes es volen millorar els tractaments del càncer infantil. | @chocosolidaria.
NacióGarrotxa
05 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:53h
Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, que se celebra arreu del món al voltant del 15 de febrer, l’AMPA de l'Escola Verntallat, amb la col·laboració de la pròpia escola, ha organitzat per segon any consecutiu una xocolatada solidària oberta a tothom. Tots els beneficis es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu, a la investigació de la malaltia. Trobareu més informació al web de la xocolatada solidària.

L'esdeveniment tindrà lloc el divendres 14 de febrer a dos quarts de cinc de la tarda a l'Escola Verntallat. El preu del tiquet és de 3 euros per persona (xocolata amb melindros o coquetons)
i es poden adquirir  –fins a l'11 de febrer– a la fleca Can Dorca d’en Bas, a la fleca Can Dorca de les Preses i a l'Escola Verntallat (amb la Maria de dilluns a dijous de 2 a 5 de la tarda).

Totes aquelles persones que no puguin venir a la xocolatada, poden col·laborar igualment comprant els tiquets solidaris. [En cas de pluja l’activitat es durà a terme al porxo de l’escola.]
 

Imatge de la xocolatada solidària que es fa arreu de Catalunya al voltant del 15 de febrer. Foto: @chocosolidaria.


En aquest moment ja hi ha inscrites 870 xocolatades arreu de Catalunya, amb què s'espera obtenir més de 400.000 euros, que és la quantitat que es va aconseguir l'any passat. Amb les donacions rebudes es volen millorar els tractaments del càncer infantil i apropar el somni que tothom té: que un dia tots els nens i adolescents amb càncer es puguin curar. A hores d'ara, un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen, però a vegades amb seqüeles importants.
Arxivat a