Sant Jaume de Llierca, segon ajuntament de la Garrotxa amb Telegram

Després del de la Vall d'en Bas, iniciat la tardor de 2019, el batlle del municipi, Jordi Cargol, considera "que calia tenir una eina gratuïta que permetés informar si mai hi ha una emergència"

Una mostra del canal de Telegram de Sant Jaume de Llierca.
Una mostra del canal de Telegram de Sant Jaume de Llierca.
NacióGarrotxa
04 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:55h
L'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca  ha obert un canal de comunicació a la xarxa social Telegram per a difondre notícies i avisos d’interès per als veïns del poble i per a totes aquelles persones interessades en la informació i actualitat del municipi. D'aquesta manera, doncs, es converteix en el segon ajuntament de la Garrotxa  –el primer va ser el de la Vall d'en Bas, la tardor de 2019– que disposa d’aquesta eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta, molt semblant a la de Whatssapp que, entre d’altres funcionalitats, permet enviar missatges unidireccionalment als seus subscriptors, és a dir, que tothom que en sigui membre podrà rebre el missatge però no contestar-lo.

Segons Jordi Cargol, batlle de Sant Jaume de Llierca, “Telegram s’afegeix així als perfils socials de Twitter, Facebook i Instagram oficials de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca amb la voluntat d’apropar la informació a la ciutadania”. Cargol afegeix que “després de l’episodi de temporal i incidències d’aquests dies vam creure convenient que calia tenir una eina gratuïta que permetés informar si mai hi ha una emergència, una incidència o una comunicació urgent”.

En el cas que no es tingui l’aplicació Telegram cal anar al market del sistema operatiu del vostre mòbil. Cliqueu aquí si és Android (Google Play) o aquí si és iOS (Apple Store. Un cop es tingui l’aplicació cal cercar el nom "Ajuntament Sant Jaume de Llierca" o bé clicar a https://t.me/santjaumedellierca.