S'obre una convocatòria d'ajuts per a joves esportistes d'Olot

Per a poder-hi accedir cal tenir menys de 25 anys, ser amateur i estar empadronat a la ciutat. És la primera vegada que l’Institut Municipal d’Esports i Lleure tira endavant la convocatòria

El regidor d’Esports, Aniol Sellabona, i el cap de l’Àrea d’Esports, Miquel Roca, van donar els detalls de la convocatòria.
El regidor d’Esports, Aniol Sellabona, i el cap de l’Àrea d’Esports, Miquel Roca, van donar els detalls de la convocatòria. | @olotuit.
NacióGarrotxa
04 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:28h

L’Ajuntamentd’Olothaobertelprocésdesol·licitudd’ajudesperaesportistesamateurs individuals que hagin participat en competicions esportives de campionats d’Espanya, d’Europa, del Món o Jocs Olímpics durant el passat 2019. L’objectiu d’aquests ajuts és donar un suport econòmic que permeti fer front a les despeses generades arran de la participacióenaquestesprovescompodenserelsviatges,lesdietes,lesinscripcionso els desplaçaments, entred’altres.
 

Per a poder sol·licitar aquestes ajudes cal ser esportista no professional, estar empadronataOlot,tenirmenysde25anysipracticarlessegüentsmodalitatsesportives reconegudespelConsellCatalàdel’Esport:atletisme,bàdminton,ballesportiu,bowling, ciclisme,escacs,esgrima,esportsdeneu,esportsdegel,esquínàutic,gimnàstica,golf, halterofília, judo, karate, lluita, motociclisme, natació, piragüisme, rem, salvament aquàtic,taekwondo,tenis,tenistaula,tirambarc,tirolímpic,triatlóivela.Lesajudeses mouran des dels 200 fins a un màxim de 900 euros per esportista i l’Ajuntament ha previst una partida global de 2.000 euros en aquestsajuts.
 

Fins al pròxim 6 de febrer, els interessats podran presentar la seva sol·licitud a les Oficines de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, a les oficines de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o bé de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.
 

Cal tenir present que no podran beneficiar-se d’aquestes subvencions aquelles persones que ja hagin rebut ajudes econòmiques per part de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot en altres convocatòries de l’any 2019.
 

Podeu consultar tots els detalls de les bases d’aquestes noves ajudes aquí. Podeu descarregar-vos el model de sol·licitud des d'aquest vincle.
 

Peraltrabanda,lesbasesperlasol·licitudd’ajutperferfrontalesquotesdelesentitats esportivesdelcurs2019-2020,s’hand’aprovard’aquíaquinzediesenlapròximajunta de l’IMELLO.
 

L’objecte d’aquests ajuts és dotar a les entitats esportives federades d’una eina per treballar la inclusió social de les persones econòmicament desfavorides amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats en la pràctica de l’esport de competició.
 

Per aquest curs, la quantia total destinada a aquests ajuts serà de 5.500 euros. Les entitatspodensol·licitarfinsaunmàximdel5%debeques,acomptardelessevesfitxes federades iescolars.

Arxivat a