Obra pública

La Vall d'en Bas inicia les accions de millora als parcs infantils

El municipi compta amb dotze parcs infantils, dos parcs de salut i un skate park

per NacióGarrotxa , Vall d'en Bas, 4 de febrer de 2020 a les 07:52 |
Un dels parcs infantils en què ja s'actua, a Sant Esteve d'en Bas. | @ajuntamentbas.
Han començat les actuacions de millora als parcs infantils de la Vall d'en Bas. Després d'una consulta i votació a les associacions de veïns de la Vall, l'any passat es van aprovar un seguit de millores als parcs infantils que inclouen el manteniment i la renovació i que han començat a fer-se durant les darreries d'aquest mes de gener.

Repartits entre els diferents pobles, actualment la Vall d'en Bas compta amb 12 parcs infantils, 2 parcs de salut i 1 skate park. A través de la votació, es va decidir eliminar dos d'aquests parcs i convertir-los en un i, utilitzant el mateix sistema, es va demanar al veïnat i, en el cas de Sant Esteve d'en Bas, també al parvulari, que escollissin la tipologia dels jocs infantils que s'instal·larien en els parcs.


Aprofitant aquestes actuacions, que tenen un cost aproximat de 50.000 euros, també es renovarà la senyalètica dels parcs.

Aquestes actuacions de millora és previst que durin uns dos mesos aproximadament. Mentrestant, des de l'Ajuntament es demana prudència i, sobretot, respectar els senyals de seguretat que s'indiquin.

 

 

Participació