El Quedem a la Plaça? estrena el 2020 amb força a Sant Joan les Fonts

S'ha acordat la creació d'un grup de WhatsApp entre regidors i veïns per a realitzar un seguiment de les reformes que es poden fer a la plaça de la Font

Un moment del primer Quedem a Plaça? d'aquest 2020 a Sant Joan les Fonts.
Un moment del primer Quedem a Plaça? d'aquest 2020 a Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
03 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:34h
Aquest dissabte s'ha fet a la plaça de les Fonts de Sant Joan les Fonts el primer Quedem a la Plaça? de 2020. El primer balanç és molt positiu, tant en assistència de gent com amb les propostes recollides i, de nou, l'actitud proactiva dels veïns.

La primera tinent de batlle, Anna Serra, ha explicat que s'ha acordat la creació d'un grup de WhatsApp entre regidors i veïns per tal de fer un seguiment de les reformes que es poden fer a la plaça de les Fonts. "Fa 25 anys es va fer un espai per a jugar a petanca i la veritat és que ha tingut molt poc ús", recorda Serra. Per això, aquesta eina tracta d'establir entre el govern municipal i els veïns com es pot posar al dia l'espai. La regidora ha explicat que "seran en tot moment els veïns" els qui portaran la iniciativa de com volen aquest espai.

Serra ha recalcat, també, que "s'ha parlat, de nou, del tema de civisme i els animals de companyia", una problemàtica recurrent en les diferents sessions que s'ha fet fins ara.

Amb aquest ja són cinc els 'Quedem a la Plaça?' celebrats als diferents nuclis de Sant Joan les Fonts. Ben aviat s'anunciarà on es farà la trobada del mes de març.