L'Orfeó Popular Olotí enceta la Roda Jazz 2020

Amb l'actuació en solitari, a dos quarts de set, del pianista Albert Bover

El pianista barceloní, Albert Bover.
El pianista barceloní, Albert Bover. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:41h
L'Associació Músics Associats enceta aquest diumenge, 2 de febrer, a dos quarts de set de la tarda, la Roda Jazz d'aquest 2020. Tot juts pocs dies després que s'iniciés, el passat dissabte, 18 de gener, la tretzena edició del cicle Jazz Olot amb Flamenco Standards, en aquesta ocasió serà el moment musical d'Albert Bover, amb una llarga trajectòria en els escenaris i un dels pianistes de jazz de referència a casa nostra.

Albert Bover ha compartit formació amb multitud de músics de prestigi i ha inspirat les noves generacions del jazz del panorama actual.
En aquesta ocasió visitarà Olot en solitari per a aprofundir en el llenguatge del piano i treure'n tot el rendiment possible. Un concert on ens mostrarà la seva saviesa en estat pur.

Enguany, la Roda Jazz també comptarà amb aquestes altres actuacions:

Michaël Attias Trio
16 de febrer de 2020

S'inicia al jazz gràcies a la influència d'Ornette Coleman, i ens presenta la seva visió del Jazz avanguardista i contemporània. Estudia a la universitat de Wesleyan i comença a publicar el 2004 fins a dia d'avui. Veurem un Jazz empoderat, on el rigor compositiu es compagina amb la llibertat formal.

Michaël Attias, Saxo
Ramon Prats, bateria
javier Moreno, Contrabaix

Alba Careta i Santi Careta
1 de març de 2020

Els germans Careta ens ofereixen un particular testimoni sonor dels paisos catalans, des de la tradició popular fins al pop actual, de la sardana de l'empordà, a la jota de les terres de l'ebre i als cants del pirineu.
Ambdòs germans tenen una dilatada carrera dins del mon del jazz, i ara ens presenten una nova visió del territori musical de catalunya.

Alba Careta, veu i trompeta


 

 

Arxivat a