Xavier Flores presenta els estudis de la variant a la Vall d'en Bas aquest dimecres

El director general d'Infraestructures de Mobilitat del Departament de Territori resoldrà les inquietuds dels ciutadans sobre una obra que la majoria dels ciutadans no creuen necessària

Can Trona acollirà la presentació sobre la variant a la Vall d'en Bas de Xavier Flores.
Can Trona acollirà la presentació sobre la variant a la Vall d'en Bas de Xavier Flores. | @territoricat.
NacióGarrotxa
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:18h
Aquest dimecres 29 de gener, a les set de la tarda, el director general d’Infraestructures de Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Xavier Flores, serà a Can Trona (Joanetes [Vall d'en Bas]) amb l’objectiu de d'explicar de primera mà l'estudi informatiu i d’impacte ambiental de la variant cap a Olot, anomenada de les Preses, però que afecta majoritàriament la Vall, els ciutadans de la qual no l'han vist mai com una necessitat.

La presentació de Xavier Flores acabarà amb un torn obert de paraules per a tots els assistents, que podran explicar les seves inquietuds i dubtes sobre el projecte de construcció d’aquesta nova via. S'hi espera la presència dels promotors del nou moviment social ecologista E-Garrotxa, que s'oposa a les variants.

Segons l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, la presència del director general s’emmarca en la voluntat de transparència i coherència expressada pel Consistori just en el moment que s'ha obert a informació pública el projecte i s'hi poden presentar al·legacions.

Si algú té interès a poder fer alguna pregunta sobre el projecte que ha presentat la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas posa a disposició dels ciutadans les vies a informar-se'n:

    •    Tota la documentació impresa es pot consultar a la seu de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, en els horaris habituals d’obertura.
    •    A l’espai virtual creat específicament per aquest tema al web municipal.
 
Arxivat a