El Vivim Muntanyes d'Olot projecta 2 films premiats al Cicle BBVA de Cinema de Muntanya

Aquest divendres i demà dissabte es podrà veure als Cines Olot, entre d'altres, les premiades "Lost in Karakorum" i "Manaslu-Berg Der Seelen"

NacióGarrotxa
24 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:34h
Un fotograma de «Lost in Karakorum», un desl films que es projectarà al Vivime Muntanyes.
Un fotograma de «Lost in Karakorum», un desl films que es projectarà al Vivime Muntanyes. | A. Girard, J.Chenal i D.Lacaze.
Amb l'inici de la 7a edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2020, que itinera per diverses poblacions catalanes, a la capital de la Garrotxa –dins el cicle Vivim Muntanyes–, s'hi podran veure als Cines Olot, aquest divendres i demà dissabte, les pel·lícules Lost in Karakorum, d'A. Girard, J.Chenal i D.Lacaze (França, 2019, 31'), Premi Cercesa del Montseny al millor film +Xtrem, i Manaslu-Berg Der Seelen, de Gerald Salmina (Àustria, 2018, 100'), Gran Premi 2019 i Premi Boreal al millor guió.

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya, promogut per la  Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any. 

La sisena edició del festival Vivim Muntanyes, que se celebra aquest 24 i 25 de gener als Cines Olot, inclou fins a 9 projeccions enguany. Els organitzadors defineixen aquest esdeveniment com "l’espai de trobada de les persones que els agrada anar a muntanya, a fer activitats d’esport d’aventura…".

El Cicle BBVA de Cinema de Muntanya, que l’any 2019 va arribar a 18 poblacions amb 2.950 assistents, té per objectiu acostar el Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. Està coorganitzat per la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, en col·laboració amb diversos equipaments i centres excursionistes de Catalunya.

Enguany, se celebra la setena edició del Cicle que arribarà diverses poblacions d’arreu de Catalunya, i es projectaran tres de les millors pel·lícules guardonades al 37è Festival. Podeu consultar la programació la web www.torellomountainfilm.cat o al web www.fcaixescatalanes.cat.

 
Arxivat a